dinsdag 3 december 2013

Keynote Peter Heerschop

Header-links December 2013 Header-rechts
Header-onder
http://vicinity.picsrv.net/1498/0/6053/cvi-peter-heerschop2.jpgEdu’Actief haalt Peter Heerschop naar CVI 
Edu’Actief, uitgever voor het beroepsonderwijs, haalt op 2 april 2014 Peter Heerschop naar de Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT van het CVI.

Het beroepsonderwijs is, met de komst van nieuwe kwalificatiedossiers en technologische ontwikkelingen, volop in beweging. Inspirerende docenten zijn de belangrijkste voorwaarde voor het succes van een onderwijsvernieuwing. Oud-gymleraar en succesvolle cabaretier Peter Heerschop deelt deze visie van Edu’Actief.

Op de conferentie zal Peter Heerschop ingaan op zijn eigen ervaringen die hij heeft gehad als docent, maar ook deelt hij zijn visie op de ontwikkelingen die nu spelen binnen het onderwijs. En wat is er leuker dan dat dit op een humoristische wijze gebracht wordt. Mis het niet!

Edu’Actief is al 25 jaar de uitgever voor het beroepsonderwijs en vindt het belangrijk dat de discussie over vernieuwing gevoerd blijft worden. Vanuit Edu’Actief lopen vele lijnen naar de praktijk, waaronder naar het CVI. De Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT is de plek om kennis uit te wisselen over onderwijsvernieuwing en ICT binnen het mbo. Het evenement heeft dit keer het thema Groei & Bloei en vindt plaatst op 2 en 3 april 2014 in ’s-Hertogenbosch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten