OchtendprogrammaIn de ochtend van 2 april - voorafgaande aan de conferentie Groei & Bloei - kunnen deelnemers aan Dé Conferentie meedoen in het Openings- /ochtendprogramma. We bieden diverse activiteiten aan in en rond 's-Hertogenbosch, waaruit een keuze gemaakt kan worden.

Op dit moment hebben we het volgende aanbod. Als een activiteit vol is wordt deze uit het aanbod verwijderd. Als deelnemer aan Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2014 kun je hiervoor kosteloos inschrijven; uiterlijk één week voor Dé Conferentie ontvang je een bevestiging van je aanmelding voor deze Openings-activiteit.

Mogelijkheden Omschrijving van het bezoek aan:Beschikbaar
1. Jheronimus Bosch Art Center In het middeleeuwse centrum van de Brabantse hoofdstad, waar Jeroen Bosch is geboren, opgegroeid en gevormd, kun je het Jheronimus Bosch Art Center bezoeken. In een stijlvol complex – gevormd door een voormalige kerk en haar bijgebouwen – brengen wij op diverse wijzen het leven, het gedachtegoed en de werken van de religieuze kunstenaar voor het voetlicht.
Deelnemers worden ontvangen met koffie en een Bossche Bol. De rondleiding en expositie biedt de bezoekers aan het centrum een andere invalshoek om van het werk van Jheronimus Bosch te genieten.

2. Omlegging Zuid-WillemsvaartNaast de bezichtiging van (uiteraard een gedeelte) van het project krijgt u informatie over de historische achtergrond via Napoleon, Koning Willem I en de binnenstad van Den Bosch naar de opwaardering en de omlegging. Negen kilometer nieuw kanaal tussen Rosmalen en Den Bosch. Alle 7 bruggen, 3 sifons en de 2 sluizen worden in vogelvlucht besproken. Ook zal er aandacht zijn hoe het project gegund is en hoe de samenwerking is binnen het project met de aannemers, gemeente, provincie en waterschap.
3. Rondleiding bij HeinekenOntvangst in het Heineken Ontmoetings Centrum met een heerlijk koud Brand bier van de tap natuurlijk. Na een korte filmintroductie maak je in de brouwerij kennis met het brouwproces van Nederlands’ trots en internationaal bekend bier. Dat smaakt naar meer! Aanmelden kan niet meer, de deelnemers hebben via email een bevestiging ontvangen met de locatie. Deelnemers dien zelf voor vervoer te zorgen van de locatie naar Dé Conferentie in Congrescentrum 1931.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten