TOP 10

Tijdens Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2014 op 2 en 3 april in 's-Hertogenbosch hebben de deelnemers alle presentaties beoordeeld. Daaruit is de
TOP 10 van beste presentaties van 2014 samengesteld.

Tijdens Dé Conferentie kon maar een beperkt aantal mensen deelnemen aan de (winnende) workshops. Daarom bieden we de presentatoren van de TOP 10 nog een keer de mogelijkheid hun presentatie te geven in het Innovatiehuis in 's-Hertogenbosch.

De twee hoogst genoteerde presentaties (resp. nr. 1 en 2) in de TOP 10:
Digitale middelen inzetten in de les: werkt dit? (Rita de Vries en Feite Hofman, Noorderpoort)
en Sociale Media als educatief middel (Sandra van Eys - ROC van Flevoland en Moniek Raadt - ROC van Amsterdam) zullen op vrijdagmiddag 6 juni worden gegeven in de Grote Sessieruimte van het Innovatiehuis in 's-Hertogenbosch.

Een TOP10 middag start (facultatief) met een lunch om 12 uur en na de twee workshops is er een informele netwerkborrel in de Huiskamer met deelnemers en presentatoren. Aanmelden voor de TOP 10 presentaties in 's-Hertogenbosch kan via dit formulier.

De winnende workshop van Rita de Vries-Ellen en Feite Hofman wordt ook in het Pop-Up Innovatiehuis in Wehe Den Hoorn (Noord-Groningen) herhaald op 16 mei in de ochtend.
Kijk voor aanmelding hiervoor op de weblog van het Pop-Up Innovatiehuis.

De planning van de TOP10 presentaties in het Bossche Innovatiehuis:

Aanmelden voor de TOP 10 presentaties in het Bossche Innovatiehuis kan via dit formulier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten